preloader
banner

Matoppskrift med Sun-Maid

Kalkunwraps med tranebær og rosiner

  • Förberedelsetid 15 minuter
  • Tillagningstid 10 minuter
  • Portioner 6

Ingredienser

  • 1,8 dl Sun-Maid soltørkede rosiner fra California
  • 1,2 dl vann
  • 0,5 dl brunt sukker
  • 0,3 dl sukker
  • 0,6 dl eplecidereddik
  • 4,7 dl ferske eller frosne tranebær
  • 4,7 dl hakket løk
  • 6 ss myk kremost
  • 1,2-2,4 dl strimlet cheddarost
  • 6 msk mjuk cream cheese
  • 1,2-2,4 dl strimlet cheddarost
  • Karripulver
  • Stor tortillalefse
  • 0,1-0,5 kg kalkun i skiver
  • 6 ss hakkede valnøtter
  • 1,2 dl fersk koriander (hakket)

Gör så här

  • 1

    BLAND vann, sukker og eddik sammen i en gryte. Kok på middels varme til sukkeret smelter.

  • 2

    TILSETT tranebær, rosiner, løk, ingefær og chiliflak.

  • 3

    LA STÅ i 5 til 10 minutter.

  • 4

    KJØL NED, dekk til og legg i kjøleskapet.

  • 5

    BLANDkremost, cheddarost og karripulver.

  • 6

    LEGG skiver med kalkun gjevnt over osten.

  • 7

    TOPP med 2-3 ss tranebærblanding, 1 ss valnøtter og ts koriander.

  • 8

    RULL hver tortillalefse sammen og legg inn i aluminiumsfolie (hver for seg).

  • 9

    LEGG wrapene inn i ovnen på 170 grader og stekk til de er varme, ca 5-10 minutter.