preloader
banner

Matoppskrift med Sun-Maid

Gresk Orzo salat

  • Förberedelsetid 1 Timme
  • Tillagningstid 0 minuter
  • Portioner 6

Ingredienser

  • 226 g pasta (kokt og avkjølt)
  • 2,4 dl cherrytomater delt i to
  • 2,4 dl agurk i tynne skiver
  • 1,2 dl Sun-Maid rosiner
  • 1,2 dl Kalamata oliven
  • 0,6 dl tynnhakket rødløk
  • 115 g fetaost, smuldret eller terninger
  • 0,25 dl rista pinjekjerner
  • 3 ss hakket fersk mynte
  • 1 sitron
  • 0,6 dl olivenolje
  • 2 ss rødvinseddik
  • 0,5 ts salt og 0,5 ts pepper
  • baby spinat

Gör så här

  • 1

    Bland pasta og de følgende 8 ingrediensene i ingredienslisten (tomater til mynte) sammen i en stor bolle.

  • 2

    Riv sitronskall over ingrediensene i bollen. Tilsett to spiseskjeer sitronsaft.

  • 3

    Bland sitronsaft, olivenolje, eddik, salt og pepper sammen i en liten bolle. Hell over salaten og bland forsiktig. La det stå i 30 minutter for en dypere smak.

  • 4

    Server over spinatblader som en vegetarisk forrett eller som tilbehør til grillet kylling eller pølse.

Merk: Salat kan oppbevares i kjøleskapet i opptil 2 dager.